Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Marcin Latacz Łukasz Ch (11398 niezalogowanych)
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Fiona66 napisał:

Wcale mnie nie dziwi, ze na portalach zalozono blokade na komentarze. Jesli w tak trudnej dla Polski chwili idioci nie potrafia na zamilknac, to widac trzeba im geby sila zamknac, aby na krotka chwile, zaloby i smutku, nie przynosili wstydu Ojczyznie.

Srednio lubie mentalnosc Norwegow, ale to co w nich podziwiam, to duma narodowa i honor. Dam reke za to, ze gdyby taka tragedia dotknela ich kraj, to nikt nie smial by publicznie drwic i pisac debilnych komentarzy...

(*) (*) (*)

Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.

To co się dziś stało nie powinno być komentowane a już na pewno nie w idiotyczny sposób.

Wyrazy wspólczucia dla rodzin.

R.I.P [*][*][*]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Ania Z
(MAŁA MI)
Wiking
Smutne... szkoda ludzi. Najglebsze wyrazy wspolczucia dla rodzin i bliskich ofiar
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
   Fałszywie pojmowana duma narodowa i honor, a pod tymi pretekstami kryje się zwyczajna chęć zamknięcia ust ludzi mających inne zdanie.

"Moim zdaniem..."

dinonorge.blog.onet.pl/

Lekturę polecam szczególnie użytkownikowi Fiona66, znajdzie tam odpowiedź na swoje pytanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Fiona66... gdyby nie wydarzylo sie to, co sie wydarzylo, jutrzejsza prasa znalazlaby przynajmniej pietnascie powodow, dlaczego z prezydenta (ktorego notebene wg sondazy szanowalo zaledwie 35% spoleczenstwa) moznaby sie posmiac... bo bujal sie, bo mlaskal, bo nie zauwazyl, ze ktos chce uscisnac jego dlon, bo zawiesil sie, bo nie potrafil sie wyslowic, bo zona przyszla z reklamowka, bo nie zauwazyl ze flaga powieszona jest na odwrot.. i wszyscy rownym glosem krzyczelibyscie, ze przynosi wam wstyd, i wszyscy pilibysmy na pohybel sk****nom... bo niestety duzy odsetek z nas buja sie po sachsach wlasnie z powodu CYRKU rzadzacego tym krajem. I wszystko byloby OK
I nie pieprz o wolnych stolkach... bo tez cos TUTAJ przeciez robisz... i sa tego powody.

To, co nazywa sie zaloba narodowa, ja nazywam narodowa hipokryzja... bo przeciez szkoda ludzi..
JASNE, ZE SZKODA LUDZI!!!... TYLKO ILU Z WAS WIDZIALO W NICH LUDZI, KIEDY JESZCZE ZYLI??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Przeszczery)
Wiking
Tak więc dziś 11 kwietnia uczcijmy minutą ciszy pamięć ofiar katastrofy samolotu rządowego, uczcijmy pamięć ludzi...
Dziś w samo południe.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
Dino, jakie to jest "inne zdanie" w obliczu tragicznej smierci prawie setki ludzi, ktorzy lecieli zlozyc hold rowniez tragicznie polegym, wspanialym synom narodu polskiego????

kazdy ma taka dume narodowa jaka chce miec i jest tym, kim chce byc...

w zwiazku z moja "falszywa" duma narodowa, zamierzam juz tylko milczeniem ( w tym watku) zlozyc hold tragicznie zmarlym.

Dzis i jutro i jeszcze jakis czas, dla mnie nie bedzie miejsca na sympatie i antypatie polityczne w tym temacie, przynajmniej tyle, zeby swieza, polska krew zastygla na ziemi katynskiej...

(*) (*) (*)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Chyba po raz pierwszy zgadzam się z Twoim zdaniem Sethur , ale się zgadzam z tym co napisałeś..........
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
Fiona66 napisał:
Dino, jakie to jest "inne zdanie" ...

(*) (*) (*)

Toć napisałem na blogu, nie czytałaś? Nazwać ludzi idiotami za inne zdanie jest Ci łatwo, a potem milczenie? Jakie to znajome i wpisujące się w postępowanie "cyrkowców". Poza tym, nie mam sympatii politycznych, nie czytałaś? Przeczytaj więc i odpowiedz po zakończeniu tygodnia dobroci... aby uszanować swoje uczucia. Krew już zastygła, takie są jej właściwości, że krzepnie i stygnie dość szybko, a pamięć zostaje na długo. Szkoda tylko, że Polacy nie korzystają z tej pamięci, aby uniknąć powtarzania się historii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
247 Postów
Stały Bywalec
Tylko BIZI na całe siedem stron postów zauwazże samolotem lecieli nietylko ci którzy zostali powołani do służby naszemu społeczeństwu ale także lecieli ludzie którzy po prostu pracowali dla nich, stewardessy, piloci , obsługa.
Ich nazwisk nikt nie wymienia, nikt ICH rodzinom nie składa kondolencji na forach, nikt o Nich nie mówi w TV, A NA DODATEK POSTY NA POLSKICH FORACH PRASOWYCH WSPOMINAJĄCE O ICH OBECNOSĆI SĄ BLOKOWANE.

Moje poglądy polityczne to moja prywatna sprawa, ale mam nadzieję że na tym forum to zostanie puszczone , więc składam najszczersze wyrazy współczucia rodzinom i bliskim osobom, WSZYSTKICH OSÓB które zginęły w katastrofie.
WMD
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
kanakk napisał:
Tylko BIZI na całe siedem stron postów zauwazże samolotem lecieli nietylko ci którzy zostali powołani do służby naszemu społeczeństwu ale także lecieli ludzie którzy po prostu pracowali dla nich, stewardessy, piloci , obsługa.
Ich nazwisk nikt nie wymienia, nikt ICH rodzinom nie składa kondolencji na forach, nikt o Nich nie mówi w TV, A NA DODATEK POSTY NA POLSKICH FORACH PRASOWYCH WSPOMINAJĄCE O ICH OBECNOSĆI SĄ BLOKOWANE.

Moje poglądy polityczne to moja prywatna sprawa, ale mam nadzieję że na tym forum to zostanie puszczone , więc składam najszczersze wyrazy współczucia rodzinom i bliskim osobom, WSZYSTKICH OSÓB które zginęły w katastrofie.
WMD

Dziś rano w TV wymienili po raz kolejny wszystkie nazwiska tragicznie zmarłych i były tam stewardessy,piloci,obsługa...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok